Još toga otkrivam ovih dana

Slaninijada 2011.godine

03 March 2011


Iako je bio kiše, mi smo pre petnaestak dana (tačnije baš 19. februara) bili na slaninijadi u Kačarevu. Pokisli smo, bilo je i borbe sa blatom, gužva je išla pod ruku sa nesnosnim šiljcima kišobrana, a prosek godina je, sa sve nama, bio oko 57. To "oko" zapravo znači malo više od 57.
Istina, vratili smo se kući sa nekoliko kesa u kojima su nam se smešili slanina i čvarci. Cilj ostvaren! Za sve ostalo krivi su vremenski uslovi :). Sledeće godine se nadamo da neće biti kiše, pa ako nam se opet bude žurilo kući biće jasno da je između tezgi premalo prostora za narod koji se gura, a u zatvorenom prostoru je suviše zagušljivo.
Do sledeće godine... (čvarke smo već pojeli).

2 comments:

huana said...

Čitam ja naslov i nisam sigurna jel dobro čitam.Onda otvorim post i jasno mi je sve.Dobro sam pročitala naslov a od slika mi pocurile sline!Kod nas je u Samoboru salamijada,al isto je ovako veselo!

Ninočka said...

Ma klopa je odlična (vegetarijanci me ocrneše pre par dana zbog ovakvih reči), ali je vreme bilo grozno. Sve u svemu, moglo je biti i veselije, bar nama!

 
Creative Commons лиценца
Ово дело је лиценцирано под условима лиценцеCreative Commons Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Србија. Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Serbia License.