Još toga otkrivam ovih dana

Ada Huja - NE hvala!

06 April 2011

Poslednjeg vikenda smo izašli na reku kod Ade Huje. Greška i promašaj!

Deo koji je uređen za vežbanje (sa desne strane, odmah pored parkinga), pun drvenih sprava i dečijih igrališta je jedina svetla tačka ove priče.

Neko mudar uredio je Adu Huju tako da prolazite od parkinga restorana, pa pored livade, bašte kafića sa dečijim igralištem, parkinga tog kafića, terena sa peskom, bašte kafića sa dečijim igralištem, parkinga tog kafića, livade sa nekim ateljeom, bašte kafića..., parkinga tog kafića. Šablon je jasan.
"Ada Huja: naručite kafu, dobićete gratis izduvne gasove!"

 
Slika je možda i lepa, ali previše je teretnjaka sa obe strane cele šetečke staze.

 Nadam se da sa slike možete da procenite i sami: levo do ograde su sprave za vežbanje, iza toga su fabrike i magacinski prostori, srednji deo je pešačka staza-deo predviđen za šetnju, vožnju rolera i bicikliste, roditelje koji guraju kolica, bake sa unucima koje teško stižu... Desno je traka za automobile, između je (vidi se na gornjim slikama) veštački parking za one koji nemaju (!?!#grrr!!#...*?) gde da se parkiraju.

Krajem dana priroda je još jednom pokazala kako je darežljiva, ulepšala nam je suboru kišom i suncem istovremeno. Iz te ljubavi izrodile su se duge koje su nam obojile dan srećom!
Uživajte... uvek!

2 comments:

Anonymous said...

прочитајте цео блог прилично добро

Ninočka said...

Hvala i dobrodosli!

 
Creative Commons лиценца
Ово дело је лиценцирано под условима лиценцеCreative Commons Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Србија. Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Serbia License.