Još toga otkrivam ovih dana

Mamina princeza

09 November 2010


Ja lično ne volim da sa decom slavim Helloween, ne znam ni kako da im to objasnim jer ni moji roditelji mene nisu o tome učili. Ove godine smo ipak išli na proslavu Noći veštica, došlo je spontano uz učenje engleskog jezika.
Kada je maskiranje u pitanju Beti ne propušta priliku. Ipak, odlučno se usprotivila mojoj ideju da bude veštica, htela je princezu pošto-poto. Još neko vreme sam pokušavala da je nagovorim da bude princeza medju vešticama, a onda sam pomislila da je bitno da se dobro zabavi i bacila sam se na posao.
Nisam doduše krenula u projekat pravljenja prave balske haljine, već sam se odlučila za bržu varijantu prepravke. Usput sam se zanela praveći cvetiće i sve u svemu ona je bila zadovoljna, a kad je ona vesela i srećna onda ja znam da sam uspela. :)





Oko vrata i na krajeve rukava dodala sam čipku, na rukave još i šljokice.
Kako da napravite cvetove možete lako naći svuda na netu, uputstva koja su se meni najviše svidela su:
  1. feather & flower headband tutorial
  2. silk flowers 
Ako saznate za još neki maskembal javite!

2 comments:

Leptir (Nataša) said...

Prekrasna princeza. Sigurno se dobro zabavila!

Ninočka said...

Jeste, mada je njoj i haljina bila bitna. Polako učimo da gotove haljine nisu uvek i najlepše. Još bitnije, da u svojim uživamo kad i nisu najglamuroznije.

 
Creative Commons лиценца
Ово дело је лиценцирано под условима лиценцеCreative Commons Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Србија. Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Serbia License.