Još toga otkrivam ovih dana

Deda mrazeee

05 December 2010


Evo nove akcije za mališane do 10 godina, pismo Deda Mrazu treba poslati do 13. (ili 15.) decembra. Vremena ima dovoljno, a evo šta smo mi o tome pročitali na vrticiportal.com:
Dovoljno je da deca razmisle žele li nešto da napišu ili nacrtaju najpoznatijem deki na svetu, a onda im sledi i da ožive svoje ideje – olovkama, bojama, šarenim hartijama, perlama... Zapravo, uz malo mašte, što-šta može da im posluži za ovu kreativnu i zabavnu avanturu. Deca u pisma namenjena Deda Mrazu mogu da spakuju svoje pesme, priče, dogodovštine, crteže, želje, poruke i slično.      Deda Mrazu mogu da pišu pojedinci, a mogu i zajedno čitava odeljenja ili vaspitne grupe, uzrasta do deset godina. Na svakom radu treba obavezno napisati ime i prezime autora, adresu, godinu rođenja i broj telefona. Ovu poštu dovoljno je adresovati sa „Za akciju – Piši Deda Mrazu”, poštanski fah 900, 11000 Beograd (uz nadoknadu troškova poštarine), a najlepši radovi sa novogodišnjeg dopisivanja biće izloženi 22. decembra u 13 časova u PTT muzeju u Beogradu, kada će Deda Mraz nagraditi vrednim darovima najmaštovitija i najšarenija pisma.
Napomena: pošta Srbije objavila je da "mališani treba da pošalju najkasnije do 15. decembra na adresu – Pošta Srbije, za akciju "Piši Deda Mrazu", poštanski fah broj 1000.", mada su sve vesti na netu objavile da je poslednji rok za slanje radova 13. decembar. Ni adresa na koju treba radove slati se ne poklapa. A ako pobedite, valjda će vas obavestiti dal' je dodela nagrada u 12 ili 13 sati. Bilo bi suludo da zakasnite zato što ste za informisanje koristili savremene medije.

Sami odlučite šta ćete uratiti. Valjda je najsigurnije da pismo pošaljete iz pošte, možda će neko na šalteru znati da vam kaže šta i kako treba da uradite!
Deda Mraze, upomoć!

2 comments:

Škrabalica said...

Ajoj, valjda je poštino tačnije?
Inače, na toyota.rs imate još jedan konkurs ;)

Ninočka said...

O hvala za obaveštenje, mada mi se čini da mi ZA SAD ;D nismo baš toliko dobri umetnici! Doduše, nikad se ne zna...

 
Creative Commons лиценца
Ово дело је лиценцирано под условима лиценцеCreative Commons Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Србија. Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Serbia License.