Još toga otkrivam ovih dana

Veštaci

04 May 2009

Imamo mi set šminke koju smo napravili od starih maminih posuda od senki, rumenila i pomadica, i kolaž papira, ali to ćemo vam pokazati neki drugi put. Vole deca da šminkaju Mamu, šta da se radi!
U napadu jedne takve manikir faze, Beti se setila da svemu doda tako voljene stikere. I evo odlične ideje kako da se vaša princeza bar neko vreme šeta okolo kao prava manekenka. Uz to može da menja nalepnice i pravi haos po kući... Al ko mari...Na malene noktiće nije lako staviti veliki stiker, ali upornost je čudo :)

3 comments:

Škrabalica said...

aaa. divno :D
da ne kupujete možda i one novine sa diznijevim princezama? imaju neke samolepljive minđuše, ali mislim da bi mogle i na nokte, i sve ostalo.

Ninočka said...

Drago mi je da ti se sviđa.
Te novine ne kupujemo redovno, ali taj broj imamo, i to baš zbog minđušica koje su do sad završile svuda, čak i na torbama, maminom telefonu, noktima, frižideru... Ipak, nedostatak im je što nokti nisu dugački, devojčice zapažaju svakojake detalje. Čudno je što dobar deo toga nema kod njihovih mama.

Škrabalica said...

A dugi treba da budu, hehe.

 
Creative Commons лиценца
Ово дело је лиценцирано под условима лиценцеCreative Commons Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Србија. Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Serbia License.